• Gostovanja

Kino Mediteran turneja zaštitni je znak projekta revitalizacije kina u Dalmaciji. Kroz višednevna gostovanja obilazimo gradove i mjesta diljem Dalmacije i tako donosimo užitak gledanja filmova na velikom platnu što većem broju gledatelja. 

Ove godine putujući dio projekta Kino Mediteran svoju ljetnu turneju započeo je na krajnjem jugu - u Cavtatu, a do jeseni će svoje kino platno s odličnim filmovima dizati u 15 gradova diljem obale. Ukoliko svoj odmor provodite na srednjem i južnom Jadranu gotovo je nemoguće da zaobiđete Kino Mediteran koji donosi najbolje filmove pod zvijezdama. Najčešće projekcije bit će u Makarskoj, Trpnju, Selcima na otoku Braču, Cavtatu, Šolti i Mljetu, a jednom tjedno i u Ljetnom kinu u Korčuli.

Ljetna turneja ove sezone turneja stiže čak četiri puta u mala mjesta Općine Jelsa na otoku Hvaru - Zavalu, Gdinj i Ivan Dolac, a na Kino Mediteran mapi po prvi puta se nalazi i Kolan na otoku Pagu. Jednodnevna gostovanja dogodit će se u Benkovcu, Zadvarju, Podstrani, Klisu i Kistanju.

Ulaznice po cijeni od 5 € možete kupiti online ili na blagajni kina pola sata prije početka projekcije

U slučaju otkazivanja projekcije zbog lošeg vremena ili tehničkih poteškoća povrat možete, uz predočenje ulaznice, ostvariti na blagajni kina, odnosno na: ulaznice@kinomediteran.hr (za online kupljene ulaznice). U slučaju kašnjenja na kino projekciju povrat nije moguće ostvariti. Hvala na razumijevanju!