• Ljetno kino Bačvice

  • Šetalište Petra Preradovića 6, 21000, Split

Ljetno kino Bačvice otvoreno je 1956. godine i jedno je od najposebnijih kina na Jadranu. Miris borova, šum mora, zvijezde, mjesec i brodovi koji prolaze morem u pozadini dodatni su bonus svim posjetiteljima kina i ljubiteljima kvalitetnog filmskog prorgama. Za projekcije se često traži ulaznica više, pa se nitko ne buni sjediti na zidiću ili gledati film s ručnika za plažu. Upravo ta ležernost daje kinu autentično mediteransko ozračje.

Kino Mediteran i Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata s ponosom preuzimaju upravljanje Ljetnim kinom Bačvice 2018. godine. Program se sastoji od nezavisnih filmova europske i svjetske kinematografije, komercijalnih filmova, filmova za djecu i filmske klasike.


CJENIK ULAZNICA

Filmovi američke produkcije: 6 €

Europski, filmska klasika i ostali nezavisni filmovi: 5 €

Sinkronizirani filmovi za djecu: 5 €

U ljetnom kinu nalazi se šank s ponudom pića i kokica. Blagajna otvara sat vremena prije početka filma, a ulaznice možete kupiti i online. 

U ovome kinu vrijedi Kino Mediteran kartica vjernosti! Karticu možete kupiti na blagajni kina. Karticom vjernosti ostvarujete popust od 1 € na ulaznice, skupljate bodove i osvajate nagrade! Ulaznice s karticom vjernosti možete kupovati i online!


 

Kino trenutno nije u potpunosti prilagođeno osobama s invaliditetom. Pratnja osobe u invalidskim kolicima ima pravo na jednu gratis ulaznicu po projekciji.

U slučaju otkazivanja projekcije zbog lošeg vremena ili tehničkih poteškoća povrat možete, uz predočenje ulaznice, ostvariti na blagajni kina, odnosno na: ulaznice@kinomediteran.hr (za online kupljene ulaznice). U slučaju kašnjenja na kino projekciju povrat nije moguće ostvariti. Hvala na razumijevanju!

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook i Instagram: @kinobacvice